TORNION YHTEISLYSEON LUKIO

Tunnelmia vuoden 2019 penkkareista

19.2.2019

Lukion aula oli koristeltu ajatuksella ja tyylillä tämän kevään penkkareihin. Teemana oli Hollywood. Alakerran seinillä oli elokuvajulisteita. Moni abi oli pukeutunut teemaan sopivalla asulla, mutta toki koulun käytävillä tepasteli teeman ulkopuolisiin asuihin pukeutuneita, iloisia lukio-opiskelunsa päättäviä nuoria. Nuorisotoimen Lusku valokuvasi abeja, jotka jonottivat vuoroaan hienosti toteutetulla kuvauspaikalla.
Abit kävivät viimeisellä ryhmäinfollaan ja kiersivät nuorempien opiskelijoiden oppitunneilla heittäen heille karkkeja välillä turhan varomattomasti. Monitoimisalissa juhlittiin Abi Show 2019 hengessä tietokilpaillen ja Oscareita jakaen. Abit muistivat ryhmänohjaajiaan lahjoilla ja kiitoksilla. Salitilaisuudessa nähtiin Abi-video, jossa abit fiktiivisellä twistillä ja huumorilla muistivat lukiomme opettajia.
Abit kannettiin ulos heitä odottaviin kuorma-autoihin, jonka lavoille he nousivat lumihiutaleiden pudotessa taivaalta. Edessä oli pitkä ajelu ympäri Torniota, jolta abit palasivat kunnialla takaisin opinahjoonsa reippaina ja iloisina.