TORNION YHTEISLYSEON LUKIO

Parkeista vapun viettoon

30.4.2019

Lukiossamme on tullut tavaksi virittäytyä vapun viettoon Vappukapina-nimisen toimintailtapäivän avulla. Tänä lukuvuonna vapunaatto sattui tiistaille. Jokainen opiskelija sai valita osallistuuko hän Duudson Parkin liikunnalliseen iltapäivään vai koululla pidettyyn Relax Parkiin.

Duudson Parkissa oli monenlaista aktiviteettia. Opiskelijat olivat muodostaneet pieniä joukkueita, jotka mittelivät toisiaan vastaan. Opettajilla oli oma joukkueensa. Joukkueet kiiruhtivat jouoksujalkaa paikasta toiseen kerätäkseen pisteitä, joita paikan henkilökunta ja opettajat kirjasivat ylös.

Lukion liikuntasalissa meno oli rauhallisempaa. Relax Parkin ohjelmaan kuului mm. syvävenyttelyä ja kehoharjoitusta. Kehoharjoituksessa jokainen osallistuja sai A3-kokoisen paperin. Harjoitukseen kuului alustalla makoilua, musiikin kuuntelua ja piirtämänsä ihmiskehon värittämistä.

Auditoriossa askarreltiin unelmakartta ja tehtiin lyhyt, rentouttava ja voimaannuttava mindfullness-harjoite. Iltapäivän aktiviteetit sujuivat hyvin. Kiitos nuorisotoimelle tämän tapahtuman onnistumisesta.