Syksyn uudet ylioppilaat 

Tämän vuoden itsenäisyyspäivän juhla ja syksyn ylioppilasjuhla saatiin pidettyä ajallaan vuoden tauon jälkeen. Juhlaan paikan päällä osallistumisen ehtona oli koronapassin näyttäminen. Yleisönä oli abiturientit ja uusien ylioppilaiden läheiset. Muut opiskelijat katsoivat juhlaa etäyhteydellä luokissa.

Juhlan ohjelma pystyttiin toteuttamaan perinteiseen tapaan lukuun ottamatta yhtä poikkeusta. Yhteislaulujen määrää oli nimittäin vähennetty.
Uusia ylioppilaita lukiossamme oli 12, joista suurin osa osallistui juhlaan.
Kaupunginjohtaja Jukka Kujala toi juhlaan tervehdyksensä. Hän muisteli tervehdyksessään omia kouluaikojaan ja vertasi niitä nykyiseen aikaan. Juhlassa kuultiin lisäksi sekä rehtorin että uuden ylioppilaan puhe. Opiskelijakunnan vuodenvaihteessa väistyvä puheenjohtaja luovutti vapauden viestikapulan tulevalle puheenjohtajalle.

Juhlassa esiintyi kuusihenkinen yhtye esittäen upeasti kaksi musiikkikappaletta: Nää maat ja Pidä sydämestäs huolta.
Juhla päättyi komeasti Maamme-lauluun, jonka jälkeen salissa paikalla olleet opettajat onnittelivat uusia ylioppilaita.